EM-kilpailut yleistä

YLEISTÄ

Kilpailut järjestetään joka vuosi helatorstaiviikolla. Alkukilpailut pelataan ke-pe, semifinaalit ja finaalit la. Lisäksi lauantai-iltana järjestetään banketti.

Karsinta keilataan SM-kilpailujen ohessa. Kilpailun järjestäjä pääätetään vuosittain yleisen hakuajan jälkeen. Katso osallistusoikeudet ym Säännöt-sivulta.


HIHAMERKIT

Hihamerkki kiinnitetään kilpailupaidan vasempaan hihaan osoittamaan suoraan keilaajasta vasemmalle. Merkin alareuna tulee hihan alareunasta kaksi sormen leveyttä (n. 4 cm) ylöspäin.

Joukkue joka on ensi kertaa mukana, saa ommeltavat merkit ilmaiseksi (2 kpl/hlö). Lisämerkit maksavat 2,50 eur/kpl.

Hihamerkin voi painattaa myös suoraan paitaan. Merkin käyttö on ilmaista. Sähköisessä muodossa olevan merkin voi toimittaa suoraan painajalle.

PR-LAHJAT
Kilpailuissa käydään tuo 3 x 3 sarjan kilpailua jonkin muun joukkueen kanssa (alkusarjat eri muista maista olevien joukkueiden kanssa) samoilla ratapareilla, on tullut tavaksi antaa pieni muistolahja jokaisen vastustajajoukkueen jäsenelle. Tämä tarkoittaa sitä, että tuo muistoesineitten määrä miesjokkueilla on vähintään kolme kierrosta x neljä henkilöä eli 12 muistoesinettä. Jos joukkue selviää vielä semifinaaliin, tarvitaan taas 4 muistoesinettä lisää ja jos vielä selviää finaaliin, taas 4 muistoesinettä lisää.

Naispari- ja sekaparijoukkueilla vastaavat luvut ovat kolme kierrosta x kaksi henkilöä eli 6 muistoesinettä vähintään (plus mahdolliset semifinaalit ja finaalit).

Lisäksi joillakin joukkueilla saattaa olla mukana varahenkilö, niin silloin on harkinnassa antaako tuollekin henkilölle vai ainoastaan kilpailun aloittaville joukkueen jäsenille. Mustoesineinä parhaita ovat tietysti firman omat pienet pr-tuotteet.

Lahjaesineen arvo on yleensä muutamasta eurosta ylöspäin.

PELIPAIDAT
Yrityksen nimi pitää olla selkeästi esillä pelipaidassa, mielellään selässä (ja lisäksi halutessanne Finland). Myös mainokset ovat mahdollisia EM-kisoissa, peliasujen määräyksistä on tarkemmin kotisivuilla säännöissä. Voitte siis hankkia matkarahaa sponsoreilta.

Joukkueella pitää siis olla yhtenevä peliasu. Siniset farkut on kokonaan kielletty sekä shortsit miehillä. Tämän säännön rikkominen voi johtaa rangaistukseen (kilpailun tuomari päättää asiasta).